Nepremičnine

IVANDOL, LESKOVEC PRI KRŠKEM80.000 €

IVANDOL

Osnovni podatki

Leto izdelave: 1980 Regija: Krško Tip nepremičnine: Hiša
Uporabna površina: 115 m2 Tlorisna površina: m2 Velikost parcele: 3130 m2

Opis

Naprodaj je opremljen bivalni vikend, nekoliko odmaknjen od strnjenega naselja, z lepo odprto parcelo. Prijeten in obnovljen bivalni vikend, kmalu stanovanjska hiša (postopek že v teku na UE Krško in se zaključuje) se nahaja v Ivandolu v občini Krško (6km iz Krškega), na mirni in sončni lokaciji z zelo lepim razgledom na Krško polje. Dostop je po urejeni asfaltni poti.

Vikend je bil zgrajen leta 1980, notranjost objekta je bila v letu 2014 v celoti obnovljena. Vikend ima tudi veliko teraso, ki se ponaša s čudovitim razgledom. Poleg vikenda je ločena narejena tudi hiška za orodje. Na objektu je na novo urejena elektro inštalacija, streha (pleh), okna s komarniki, tla (ploščice, laminat), kopalnica, itd. Vikend je zidan v 2 etažah. Pritlična etaža je urejena v celoto kot večji bivalni prostor. Hodnik se povezuje z večjo dnevno sobo, kuhinjo z izhodom na teraso ter jedilnico. V pritličju je tudi kurilnica in »utillity room«, tako imenovana predsoba, ki se jo lahko uporablja tudi kot pralnico. Stopnišče povezuje bivalne prostore, ki so urejeni v 1. etaži. V prvi etaži je velika spalnica z izhodom na zgornjo traso (ki še ni dokončana), otroška soba in kopalnica s tuš kabino in wc-jem. Ogrevanje je centralno na drva. Zunanjost objekta je potrebno še dokončati z lepo fasado in manjšimi popravki, da bi zaživel v celoti.

Stavbno zemljišče na katerem stoji vikend je v velikosti 473 m2. Neto velikost objekta znaša 115 m2, bruto površina  pa 180 m2. Vikend hiša se ponaša z lepo parcelo v velikosti 3.130 m2, od tega je 473 m2 stavbenega zemljišča, 2.657 m2 predstavlja kmetijsko zemljišče oziroma travnik na katerem je bil včasih zasajen vinograd in 682 m2 gozdnega zemljišča. Objekt ima vso potrebno infrastrukturo (vodovod, elektrika, optika).

Objekt se bo prodajal kot stanovanjska hiša, urejena bo tudi namembnost objekta, ko bo zaključen postopek na upravni enoti z vsemi dokumenti. Vikend je opremljen v celoti in se kot tak tudi prodaja.

Vse nepremičnine