Nepremičnine

HIŠA, ROSTOHARJEVA ULICA370.000 €

ROSTOHARJEVA ULICA 26A

Osnovni podatki

Leto izdelave: 2010 Regija: Krško Tip nepremičnine: Hiša
Uporabna površina: 156,80 m2 Tlorisna površina: 124,30 m2 Velikost parcele: 1523 m2

Opis

V Krškem, na Rostoharjevi ulici, prodamo sodobno zgrajeno in vzdrževano stanovanjsko hišo v skupni izmeri neto tlorisne površine124,30 m2, ki leži na sončni in ravni parceli v izmeri 1.523 m2.Sodobnahiša z uporabnim tlorisomprepriča ssvetlimin prostornimdnevno bivalnimdelom ter zgornjo etažo z dvema spalnicama in moderno kopalnico.

Hiša se nahaja na prelepi lokaciji v urejenem naselju stanovanjskih hiš v neposredni bližini (1-2 km) šole, stadiona, zdravstvenega doma, lekarne, itd. Lokacija hiše omogoča hiter dostop do nakupovalnega središča Qulandia in do avtocestnega izvoza Drnovo. Pričetek gradnje leta 2008, vseljena leta 2010.

Hišo poleg moderne zasnove in čudovite parcele odlikuje tudi visoko cenovna notranja oprema.

V pritličju je prostorna dnevna soba s kaminom znamke France Turbo v povezavi s kuhinjo (Snaidero) in izhodom na teraso, prostorom za garderobo, WC-jem, pralnico in kurilnico. Pritličje in mansardo povezuje stopnišče (kovina in granit). V prvem nadstropju sta še dve sobi (spalnica in otroška soba) in moderna kopalnica s tušem.

Okna so aluminijasta, po hiši je položena talna obloga Expona Domestic, kritina Gerard, fasada 15cm (stiropor), gretje - toplotna črpalka (zemlja-voda) in v dnevni sobi zaprt kamin. Materiali so izjemno kvalitetni. Kvalitetna gradnja v kombinaciji stoplotno črpalko znamke Knutnudi zelo nizke stroške ogrevanja. V hiši je prav tako talno gretje.

Pred hišo je več parkirnih mest.Hiša se prodaja opremljena. Zemljiško knjižno urejeno, brez bremen.

Vseljivost: takoj oz. po dogovoru in želji kupca.

Hiša bo prepričala vse, ki si želijo modernega in sodobnega objekta na mirni lokaciji s prelepo parcelo ob gozdičku.

Vse nepremičnine